Κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Πάφο - Χειροπέδες σε 54χρονο Ελληνοκύπριο

Κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Πάφο - Χειροπέδες σε 54χρονο Ελληνοκύπριο

Έντεκα  ηλεκτρονικούς υπολογιστές που πιστεύεται ότι είχαν εγκατεστημένο παράνομο λογισμικό, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε παράνομες μηχανές ηλεκτρονικού τζόγου τύπου φρουτάκια, και άλλο συναφή εξοπλισμό κατάσχεσαν την Τετάρτη 20/09 βράδυ μέλη του ΟΠΕ Πάφου στα πλαίσια επιχείρησης για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επιχείρηση διενήργησαν μέλη του ΟΠΕ Πάφου σε υποστατικό στην Πάφο ιδιοκτησίας 54χρονου Ε/κ.

Σε έρευνα έγινε στην παρουσία του υπεύθυνου  του υποστατικού κατασχέθηκαν έντεκα  πύργοι, έντεκα οθόνες, έντεκα  πληκτρολόγια και έντεκα  `ποντίκια`, τα οποία θα μεταφερθούν στο Αρχηγείο Αστυνομίας για να τύχουν επιστημονικής εξέτασης, αφού υπάρχει υποψία ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου.

Επίσης παραλήφθηκαν δύο κάμερες ασφαλείας και ένα dvr για τα οποία δεν υπήρχε άδεια κατοχής στον συγκεκριμένο χώρο από τον Επίτροπο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και χρηματικό ποσό 510 ευρώ.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης συνελήφθη για εντάλματα προστίμων κα μεταφέρθηκε στον κεντρικό σταθμό Πάφου για την διευθέτηση των οφειλών του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Μονή Αββακούμ: Απάντησαν «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες οι μοναχοί - Ορίστηκε νέα διαδικασία

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας βρέθηκαν σήμερα, Τετάρτη 14 Μαΐου, οι δύο καθαιρεμένοι Αρχιμανδρίτες της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκτάριος και Πορφύριος, απαντώντας «μη παραδοχή» σε όλες τις κατηγορίες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE