Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Ο λόγος για τον Νιγηριανό Κίνγκσλει Ονιέγκμπου, ο οποίος σκόραρε και στα τρία πρώτα ματς με Ένωση, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ.
Αυτό της περασμένης αγωνιστικής, έμελλε να δώσει ένα βαθμό στην ομάδα του, το χθεσινό το πέτυχε στο φινάλε, δεν υπήρχε χρόνος για να… ψάξουν οι ερυθρόλευκοι την ισοφάριση.
Κατάγεται από τη Νιγηρία ο Κίνγκσλει, αλλά είναι Γερμανο-αναθρεμμένος. Αυτό θα διαπιστώσετε βλέποντας το ποδοσφαιρικό του παρελθόν (ΕΔΩ).
Με τη φόρα που πήρε ο 32χρονος άσος και πολύ περισσότερο αν συνεχίσει να «φορτώνει» με γκολ τις αντίπαλες εστίες, εκτιμούμε ότι θα… «δώσουν πάνω» στη διοίκηση της Σαλαμίνας μεγάλες ομάδες του νησιού, για να τον κάμουν δικό τους. Όχι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά από τον Ιανουάριο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις