Ο ΓΓ του ΟΗΕ χαιρετίζει το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής Βόρειας Κορέας-Νότιας Κορέας

Ο ΓΓ του ΟΗΕ χαιρετίζει το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής Βόρειας Κορέας-Νότιας Κορέας

O Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες χαιρέτισε την Τετάρτη 19/9 το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής των ηγετών της Βόρειας και της Νότιας Κορέας και πρόσθεσε ότι "τώρα είναι η ώρα για χειροπιαστή δράση", ανέφερε ο εκπρόσωπός του Στεφάν Ντουζαρίτς.

Μετά τις συνομιλίες στην Πιονγκγιάνγκ ανάμεσα στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι ο ΟΗΕ είναι έτοιμος να "βοηθήσει τα μέρη περαιτέρω με όποιον τρόπο θεωρήσουν κατάλληλο", συμπλήρωσε ο Ντουζαρίτς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE