Σοβαρός τραυματισμός στην προπόνηση της Ζυρίχης – Σφάδαζε από τους πόνους

Σοβαρός τραυματισμός στην προπόνηση της Ζυρίχης – Σφάδαζε από τους πόνους

Ένα απρόοπτο και συνάμα δυσάρεστο περιστατικό επεφύλασσε στον προπονητή της Ζυρίχης, Λούντοβιτς Μαγκνίν, η σημερινή (19/09) προπόνηση της Ελβετικής ομάδας στο ΓΣΠ, η τελευταία ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (20/09, 22:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Συγκεκριμένα, ενώ ήταν σε εξέλιξη η προπόνηση, ακούστηκε μία… κραυγή από έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος τραυματίστηκε και μάλιστα αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Αναμένουμε πλέον την επίσημη ενημέρωση από τους Ελβετούς, για το ποιος είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε και πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του. Λογικά, δεν θα υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Σημειώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Ζυρίχης, η οποία φυσικά επισκιάστηκε από το συγκεκριμένο τραυματισμό…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE