Παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ εισβάλει στην Γαλάτεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ εισβάλει στην Γαλάτεια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ όχι μόνο θα έχει ρόλο στην Γαλάτεια, αλλά θα τραγουδάει κιόλας...

Ο αγαπημένος Ανδρέας Δημητρόπουλος κάνει την ανατροπή και αναλαμβάνει ρόλο στην πετυχημένη σειρά εποχής του ΣΙΓΜΑ, Γαλάτεια.

Σε έναν ρόλο που ο παρουσιαστής - δημοσιογράφος της εκπομπής 'Πρωτοσέλιδο' υποστηρίζει, αφού διαθέτει τα προσόντα.

O ρόλος είναι κομμένος και ραμμένος πάνω του, αφού θα παίξει έναν κονφερανσιέ, έναν κομπέρ όπως λέγανε εκείνη την εποχή τους ... παρουσιαστές των night club και μάλιστα απο ότι γνωρίζουμε θα τραγουδήσει κιόλας μια που αγαπά τόσο το τραγούδι.

Διαβαστε επίσης: Η σχέση του Δημητρόπουλου με τον Χουλιάρα ξεκίνησε στην πρώην Σοβιετική Ένωση - VIDEO

Στην φωτογραφία διακρίνεται με πολύ κόπο ο σκηνοθέτης της σειράς Κώστας Κωστόπουλος και ο Ανδρέας Δημητρόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE