Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου
Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.
Συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης 19/09 και τέθηκε υπό κράτηση 58χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, κλοπής από αντιπρόσωπο, απάτης, δόλιας συναλλαγής σε ακίνητη περιουσία που ανήκει σε άλλο κ.λπ..
Τα πιο πάνω αδικήματα, διαπράχθηκαν από το έτος 2008 μέχρι και τις 16/9/2014, στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Αμμοχώστου.
Εναντίον του 58χρονου, εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη στις 14 Αυγούστου, 2018, στην Βουλγαρία και παραδόθηκε στις Κυπριακές Αρχές, μετά από δικαστική διαδικασία.
O 53χρονος φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό πέραν του μισού εκατομμυρίου από ανυποψίαστους αγοραστές οικοπέδων.
Ο 58χρονος οδηγήθηκε την Τετάρτη 19/09 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.
Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις