Την «έκαψαν» την Μενεγάκη – Στη φόρα οι αρετουσάριστες φωτογραφίες και η κυτταρίτιδα της

Την «έκαψαν» την Μενεγάκη – Στη φόρα οι αρετουσάριστες φωτογραφίες και η κυτταρίτιδα της

Οι παπαράτσι φωτογραφίες της δημοσιεύτηκαν χωρίς ρετούς και αποδεικνύουν ότι η Ελένη είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας.

Έσκασε μύτη στην Κηφισιά η Ελένη Μενεγάκη και όλοι έμειναν άφωνοι με την ομορφιά της.

Η παρουσιάστρια του Alpha επέλεξε ένα σούπερ κοντό φλοράλ jumpsuit και ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr και κατέγραψε κάθε κίνηση της βιαστικής Ελένης, η οποία κυριολεκτικά έτρεχε πάνω στα high heels της.

Η Ελένη Μενεγάκη διατηρείται σε φόρμα και είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες παρουσιάστριες.

Ωστόσο, όπως σχεδόν όλες οι μεσογειακές γυναίκες έχει και αυτή κυτταρίτιδα!

Δείτε τις φωτογραφίες της πριν και μετά το ρετούς και τα συμπεράσματα δικά σας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.