Άνοιξε ο ΑΣΚΟΣ του Aιόλου με τους ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ!

Άνοιξε ο ΑΣΚΟΣ του Aιόλου με τους ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ!

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε τον… χαρτοπόλεμο μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, για τους παίχτες που δάνεισαν οι κυανόλευκοι στην Πάφο κι αν θα έπαιζαν στο μεταξύ τους παιχνίδια. Τελικά ήταν αποστολή οι Καρώ και Πολίτσι, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν.

Χτες δεν το πήραν πολλοί χαμπάρι, αλλά έμεινε εκτός αποστολής (συνειδητά) στη Νέα Σαλαμίνα για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Κύπρος Χριστοφόρου. Την εξήγηση μας την έδωσε αργά τη νύχτα η διοίκηση των ερυθρολεύκων (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Σχεδόν κάθε εβδομάδα, μάλλον θα έχουμε παρόμοιες ανακοινώσεις, αφού όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν δανείσει παίχτες σε μικρομεσαίες. Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου (τι σημαίνει η φράση διαβάστε ΕΔΩ) με την «ιστορία» που άνοιξε με τους δανεικούς.

Εδώ στα media δεν έχουμε παράπονο, αφού θα έχουμε θέματα να ασχολούμαστε. Θέλετε να σας πούμε και την άποψη μας;

Μάλλον καλύτερα είναι να μην αγωνίζονται οι δανεικοί στα παιχνίδια κόντρα στις ομάδες που ανήκουν, επειδή στον τόπο που ζούμε δεν είμαστε ακόμα σε θέση να δεχθούμε μερικά αυτονόητα πράγματα που προνοεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σε άλλες χώρες τα δέχονται, αλλά εδώ κάτω οι περισσότεροι είναι «κολλημένοι» με την προκατάληψη. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE