Χτες δεν το πήραν πολλοί χαμπάρι, αλλά έμεινε εκτός αποστολής (συνειδητά) στη Νέα Σαλαμίνα για το σημερινό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Κύπρος Χριστοφόρου. Την εξήγηση μας την έδωσε αργά τη νύχτα η διοίκηση των ερυθρολεύκων (Διαβάστε ΕΔΩ).
Σχεδόν κάθε εβδομάδα, μάλλον θα έχουμε παρόμοιες ανακοινώσεις, αφού όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν δανείσει παίχτες σε μικρομεσαίες. Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου (τι σημαίνει η φράση διαβάστε ΕΔΩ) με την «ιστορία» που άνοιξε με τους δανεικούς.
Εδώ στα media δεν έχουμε παράπονο, αφού θα έχουμε θέματα να ασχολούμαστε. Θέλετε να σας πούμε και την άποψη μας;
Μάλλον καλύτερα είναι να μην αγωνίζονται οι δανεικοί στα παιχνίδια κόντρα στις ομάδες που ανήκουν, επειδή στον τόπο που ζούμε δεν είμαστε ακόμα σε θέση να δεχθούμε μερικά αυτονόητα πράγματα που προνοεί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Σε άλλες χώρες τα δέχονται, αλλά εδώ κάτω οι περισσότεροι είναι «κολλημένοι» με την προκατάληψη.
Π.Χ.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com