Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα: Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου η Αστυνομία για τον 56χρονο εκπαιδευτή αλόγων
Διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, αναφέρει η Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο 56χρονου στην θάλασσα παρά τον Αερολιμένα Λάρνακας.
Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα, άγνωστος άντρας εισήλθε εντός του περιπτέρου και έκλεψε από το ταμείο μικρό χρηματικό ποσό (σ.σ. 80 ευρώ)
Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον υπάλληλο του περίπτερο, ο οποίος τη δεδομένη στιγμή ασχολείτο με εξωτερικές εργασίες και προσπάθησε να τον ανακόψει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού ο δράστης τον έσπρωξε με τα χέρια του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.
Στη συνέχεια ο δράστης εισήλθε σε αυτοκίνητο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αυτός περιγράφεται ως ηλικίας 30 ετών περίπου, ύψους 1,75-1,80μ., κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά και γενειάδα.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις