ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρτι του Μέσι στο «Καμπ Νου», ανατροπάρα στο 92′ για Ίντερ!

Πάρτι του Μέσι στο «Καμπ Νου», ανατροπάρα στο 92′ για Ίντερ!

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε… πάρτι απέναντι στην Αϊντχόφεν (4-0) πετυχαίνοντας χατ τρικ. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ίντερ επέστρεψε στο Champions League, με εκπληκτική ανατροπή στο 92′ επί της Τότεναμ (2-1).

Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν 4-0

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεζε την Αϊντχόφεν, ωστόσο οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Περέιρο (4′) να κάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τερ Στέγκεν.

Μετά τη φάση του 4ου λεπτού η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν άφησε την Αϊντχόφεν να… ανασάνει, με τις δύο πρώτες καλές στιγμές της να έρχονται σε διάστημα τεσσάρων λεπτών. Πρώτα ο Μέσι (16′) μετά από εξαιρετική πάσα του Κουτίνιο έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 20′ ο Σουάρεζ έκανε το σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο 32′ ο Βιργκέβερ έκανε το… λάθος να ανατρέψει τον Ντεμπελέ έξω από την περιοχή με τον… συνήθη ύποπτο Λιονέλ Μέσι, με καταπληκτικό φάουλ να κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους το οποίο ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Μπαρτσελόνα «καθάρισε», την υπόθεση νίκη μέσα σε δύο λεπτά πρώτα ο Ντεμπελέ με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ έκανε το 2-0 ενώ ο Μέσι με πλασέ στο 77′ μετά από εξαιρετική πάσα του Σουάρεζ έγραψεμ το 3-0. Στο 87ο λεπτό ο Αργεντινός άσος έφτασε τα 103 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 στο «Camp Nou».

Ίντερ – Τότεναμ 2-1

Η Ίντερ επέστρεψε με επική ανατροπή μετά από έξι χρόνια.

Στο παιχνίδι του άλλου ομίλου στο Μιλάνο στο πρώτο ημίχρονο η Τότεναμ, είχε την κατοχή αλλά o Κέιν ενώ πέρασε τον Σλοβένο τερματοφύλακα της Ίντερ -μετά από εξαιρετική πάσα του Έρικσεν – καθυστέρησε και δεν κατάφερε να σκοράρει στο 32′, ενώ ο πιο κινητικός παίκτης του γηπέδου (Έρικσεν) είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Αντίθετα η γηπεδούχος ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

«Ξάφριζαν» αυτοκίνητα στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα

Μικρούτσικος: Τα έχωσε άγρια στην Κύπρια παίκτρια του Tv Queen για ρατσιστική συμπεριφορά



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την CPP για Βασιλικό»

Δεν συζητάμε για «βελούδινο διαζύγιο» με την κινεζική κρατική εταιρεία (CPP) όσον αφορά το θέμα του τερματικού στο Βασιλικό, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, για να προσθέσει ότι «συνεχίζεται η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top