Συμφωνία κυρίων ή ΑΠΟΦΑΣΗ Πουρσαϊτίδη; Για Κύπρο ο λόγος…

Συμφωνία κυρίων ή ΑΠΟΦΑΣΗ Πουρσαϊτίδη; Για Κύπρο ο λόγος…

Ο αμυντικός της Νέας Σαλαμίνας, Κύπρος Χριστοφόρου έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα από τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε στα πρώτα παιχνίδια ως βασικός όμως με τους γαλαζοκίτρινους έμεινε εκτός αποστολής χωρίς να διευκρινιστεί ο λόγος με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν συζητήσεις στα social media ανάμεσα σε οπαδούς Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

Άλλωστε την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει μεγάλος ντόρος για τους δανεικούς του Απόλλωνα στην Πάφο με τον ΑΠΟΕΛ να αντιδρά. 

Δεν ξέρουμε (ακόμη) αν και σε αυτή την περίπτωση ισχύει η περίπτωση της… «συμφωνίας κυρίων» ή αν έγινε για κάποια άλλο λόγο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.