Επίσημη θέση – Ο ΛΟΓΟΣ που έμεινε ΕΚΤΟΣ αποστολής με ΑΠΟΕΛ ο Κύπρος

Επίσημη θέση – Ο ΛΟΓΟΣ που έμεινε ΕΚΤΟΣ αποστολής με ΑΠΟΕΛ ο Κύπρος

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποστολής της Νέας Σαλαμίνας για τον αγώνα με ΑΠΟΕΛ έγινε αρκετός λόγος για την απόφαση να μείνει εκτός ο Κύπρος Χριστοφόρου.

Ο Κύπριος αμυντικός ως γνωστόν ανήκει στον ΑΠΟΕΛ και είναι δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα και πολλοί διερωτήθηκαν αν η περίπτωση του μοιάζει με αυτές των Καρώ και Πολίτσι στην Πάφο και τον ντόρο που έγινε πριν το ματς με Απόλλωνα.

Μετά και την ψιθυρολογία που ακολούθησε η Νέα Σαλαμίνα ξεκαθαρίζει την θέση της με επίσημο τρόπο.

Η επίσημη θέση της Νέας Σαλαμίνας:

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για μη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιριστή ανάμεσα σε ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ και ΑΠΟΕΛ αλλά κρίθηκε σκόπιμο από το ΔΣ της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ο ποδοσφαιριστής να μείνει εκτός από την μεταξύ μας αναμέτρηση θεωρώντας έτσι ότι προστατεύουμε τον ποδοσφαιριστή ο οποίος διατηρεί και συμβόλαιο την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον ΑΠΟΕΛ.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.