«Πάτησε» Ρώμη ο Απόλλωνας – Βροχερό σκηνικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Πάτησε» Ρώμη ο Απόλλωνας – Βροχερό σκηνικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης έφτασε στη Ρώμη και το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο ο Απόλλωνας.

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού πάτησαν το πόδι τους σε ιταλικό έδαφος ενόψει και του μεγάλου αγώνα με τη Λάτσιο για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Με το που πάτησαν το πόδι τους στην Ιταλία συνάντησαν βροχερό σκηνικό, όμως το κλίμα παραμένει εξαιρετικό.

Μαζί με τον Απόλλωνα και ο απεσταλμένος του ThemaSports, Σάββας Νεοκλέους, ο οποίος ταξιδεύει με τη στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας.


 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.