ΠΑΦΟΣ: Ένδειξη για φωτιά σε αεροσκάφος που προσγειώθηκε- Τέθηκαν σε συναγερμό οι αρχές

ΠΑΦΟΣ: Ένδειξη για φωτιά σε αεροσκάφος που προσγειώθηκε- Τέθηκαν σε συναγερμό οι αρχές

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αρχές στο αεροδρόμιο Πάφου μετά από ενημέρωση πιλότου για ενδεχόμενη φωτιά στο χώρο αποσκευών.

 

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για αεροσκάφος που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο με τον πιλότο να διαπιστώνει ένδειξη ότι ενδεχομένως να υπάρχει εστία φωτιάς στο χώρο αποσκευών του αεροπλάνου.

Αμέσως η πυροσβεστική υπηρεσία έσπευσε στο σημείο και γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι συνέβη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.