ΠΥΡΑ για ΚΑΡΤΑ και… «γήπεδο εκκλησία» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με το ΠΕΡΣΙ και ΦΕΤΟΣ στο «Παπαδόπουλος»

ΠΥΡΑ για ΚΑΡΤΑ και… «γήπεδο εκκλησία» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με το ΠΕΡΣΙ και ΦΕΤΟΣ στο «Παπαδόπουλος»

Με αιχμηρή ανακοίνωση και φωτογραφία από περσινό αγώνα της Ανόρθωσης, οι «Μαχητές» ρίχνουν τα πυρά τους για την κάρτα οπαδού.

Αναλυτικά:

Μας είπαν για καθημερινή, μας είπαν για δύσκολες ώρες μας είπαν «τα δεδομένα της στιγμής» δεν ευνοούσαν.

Ε πείτε μας τότε πέρσι μέσα στον Δεκέμβρη, Τετάρτη η ώρα 19:00 ποια δεδομένα ευνοούσαν για παρουσία τουλάχιστον 7500 χιλιάδων κόσμου; Πως πέρσι το «Αντ. Παπαδόπουλος» έμοιαζε με ποδοσφαιρικό γήπεδο από το απόγευμα; Πως ακόμα και μετά το 0-3 λίγο κάπου στα μέσα του αγώνα, ο παλμός και η ένταση ήταν στα ύψη; Βρείτε μας έστω και μια ομοιότητα με την χθεσινή εκκλησία των 3821 εισιτηρίων.

ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ – ΑΠ ‘ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΝ ΒΙΑ

MAXHTEC 1994

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.