Έπαθε σοκ η 38χρονη μητέρα- Είδε την κόρη της σε φωτογραφία, τρία χρόνια πριν γεννηθεί

Έπαθε σοκ η 38χρονη μητέρα- Είδε την κόρη της σε φωτογραφία, τρία χρόνια πριν γεννηθεί

 Κάτι που θεωρεί ανεξήγητο εντόπισε σε μια φωτογραφία που της εμφανίστηκε στο Facebook μια 38χρονη μητέρα από το Scarborough της Αγγλίας.

Ο λόγος για την 38χρονη Laura Cisse, η οποία σε μια φωτογραφία της που της «θύμισε» το Facebook πριν από 10 χρόνια εντόπισε σε αυτή τη φιγούρα της μικρότερης κόρης της.

Το παράξενο σε αυτή την περίπτωση είναι πως η μικρή της κόρη Sophia δεν είχε τότε γεννηθεί!

Σύμφωνα με την ίδια θυμάται ότι τη φωτογραφία την έβγαλε το 2008 και σε αυτή ποζάρει η 15χρονη κόρη της  Ayesha, μόνο που στο πίσω μέρος διακρίνεται η φιγούρα της δεύτερης της κόρης, με την ίδια να αναρωτιέται: «Τι κάνει η Sophia εκεί» ενώ στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι δεν είναι δυνατόν να είναι το παιδί της καθώς η Sophia γεννήθηκε τρία χρόνια αργότερα.

«Ίσως είναι ένα μήνυμα από το μέλλον ή κάτι τέτοιο» δηλώνει η 38χρονη που θεωρεί ανεξήγητο το θέαμα στη φωτογραφία.

«Μοιάζει μια ένα κορίτσι με ξανθά μαλλιά, μόνο που θυμάμαι πως στο σπίτι ήμασταν οι δύο μας και δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο» τα λόγια της 38χρονης μητέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE