Στο Λιχτενστάιν ο Δημήτρης Συλλούρης

Στο Λιχτενστάιν ο Δημήτρης Συλλούρης

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δημήτρης Συλλούρης θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Προέδρων των Κοινοβουλίων Μικρών Κρατών Ευρώπης, στο Λιχτενστάιν.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης μεταβαίνει την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 στη Βαντούζ του Λιχτενστάιν, όπου θα συμμετάσχει στη 12η Διάσκεψη Προέδρων των Κοινοβουλίων Μικρών Κρατών Ευρώπης η οποία πραγματοποιείται από 19 μέχρι 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Τον κ. Συλλούρη συνοδεύουν ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Βουλής κ. Σωκράτης Σωκράτους, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Διεθνών Σχέσεων κα Εύη Σταυρή - Χατζηγιάννη και η Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κα Ιωάννα Συγκρασίτη.

Τους συμμετέχοντες Προέδρους Κοινοβουλίων θα απασχολήσουν ζητήματα κυριαρχίας και διεθνούς αναγνώρισης των μικρών κρατών, η πολιτική συμμετοχή των πολιτών και οι συναφείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα τα μικρά Ευρωπαϊκά κράτη, καθώς και θέματα διεθνών σχέσεων και διπλωματίας και οι δυσκολίες που αναφύονται για τα μικρά κράτη στον τομέα αυτό.

Η Διάσκεψη θα ολοκληρωθεί με την υιοθέτηση Κοινής Δήλωσης και κοινή διάσκεψη τύπου.

 Με την ευκαιρία της Διάσκεψης, οι συμμετέχοντες θα γίνουν δεκτοί από τον διάδοχο του θρόνου του Πριγκιπάτου του Λιχτενστάιν, Πρίγκιπα Alois.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE