Επίσημα ο λόγος του διαζυγίου με Μπαλταζάρ – Τοποθέτηση για τη λίστα προπονητών και το ποιος ειναι ο ΚΟΟΥΤΣ

Επίσημα ο λόγος του διαζυγίου με Μπαλταζάρ – Τοποθέτηση για τη λίστα προπονητών και το ποιος ειναι ο ΚΟΟΥΤΣ

Ραδιοφωνικές δηλώσεις παραχώρησε το πρωί της Τρίτης στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, αναφερόμενος στην επόμενη μέρα του διαζυγίου με τον προπονητή, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

«Ο λόγος που ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι ότι διαπιστώθηκε πως η ομάδα δεν έδειξε τη βελτίωση στον αγωνιστικό χώρο και κρίθηκε πως η αλλαγή του ήταν επιβεβλημένη. Ο ΑΠΟΕΛ είχε φέτος πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι από τη Σούντουβα και μετά δεν υπήρξε βελτίωση. Από τη στιγμή, όμως, που υπήρξαν δύο αποκλεισμοί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μεσολάβησε διακοπή και καταλήξαμε στην άσχημη εμφάνιση με τον Ερμή στο δεύτερο μέρος, θεωρήθηκε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Συναντήθηκε χθες η διοίκηση με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, έβαλαν τα πράγματα κάτω και αποφασίστηκε από κοινού να λυθεί αυτή η συνεργασία» ήταν τα πρώτα λόγια από τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ.

Σε ερώτηση για τις ευθύνες των παικτών και το τι ισχύει με τον χρέη προπονητή, Γιώργο Κωστή, παρατήρησε «Ο ΑΠΟΕΛ έχει αλλάξει πολλούς προπονητές και είναι μία ομάδα που δεν έχει ιδιαίτερη υπομονή. Αυτό εστιάζεται για μένα κυρίως στην εξάρτηση των επιτυχιών που υπάρχει στο DNA. Όταν υπάρχει μία αλλαγή προπονητή, ευθύνη φέρουν όλοι. Φέρει και η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Ότι συνήθως οι προπονητές είναι αυτοί που την… πληρώνουν είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Αυτό που κρίθηκε ως το πιο ωφέλιμο για τον ΑΠΟΕΛ τη συγκεκριμένη στιγμή ήταν η αποχώρηση του Μπρούνο Μπαλταζάρ και η επιστροφή του Γιώργου Κωστή στον πάγκο της ομάδας. Η απόφαση που έχει παρθεί είναι ο Γιώργος Κωστή να αντικαταστήσει τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Από χθες διαβάζουμε μία λίστα ονομάτων. Να το ξεκαθαρίσουμε. Αν ήταν υπηρεσιακός, θα το γράφαμε στην ανακοίνωσή μας. Ο Γιώργος Κωστή έχει έρθει για να αναλάβει πρώτος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.