Την απέρριψαν στο GNTM κι εκνευρίστηκε - Η σχέση της με τον Παντελίδη – VIDEO

Την απέρριψαν στο GNTM κι εκνευρίστηκε - Η σχέση της με τον Παντελίδη – VIDEO

Τι της είπε ο Σκούλος κι εκνευρίστηκε η υποψήφια Next Top Model; 

Η 24χρονη Αναστασία εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του Greece’s Next Top Model και εντυπωσίασε με τις αναλογίες της.

Ο Δημήτρης Σκουλός είχε την εντύπωση ότι κάπου την είχε δει στον περιοδικό Τύπο και την ρώτησε γι’ αυτό.

Η Αναστασία φάνηκε να συγκινείται και εξομολογήθηκε πως κάποτε την είχαν βγάλει σε ένα περιοδικό ως την σύντροφο του Παντελή Παντελίδη.

Στη συνέχεια περπάτησε μαγιό, πόζαρε στους κριτές, ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν η ιδανική για την ίδια, καθώς οι Άγγελος Μπράτης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπαν τα δύο πρώτα όχι.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στην διορθωμένη μύτη και τα διορθωμένα χείλη της Αναστασίας, κάτι που εκνεύρισε την ίδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE