Γκόμεθ: «Με κάνει να πιστεύω πως θα λυθεί αυτό…» – Τι είπε για Ομόνοια και εάν μπορεί για ΤΙΤΛΟ

Γκόμεθ: «Με κάνει να πιστεύω πως θα λυθεί αυτό…» – Τι είπε για Ομόνοια και εάν μπορεί για ΤΙΤΛΟ

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ, μίλησε για λογαριασμό της αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής «Γκολ και θέαμα» του ΡΙΚ 2.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάρισμα παιχνίδια χωρίς να δεχθεί γκολ: «Ξέρω το στατιστικό και είναι καλό για μας. Όταν ξεκινούσαμε είχαμε δυο δρόμους. Μακροπρόθεσμα να περάσουμε το στυλ μας και άμεσα να πάρουμε αποτελέσματα. Είναι πολύ σημαντικό που κάναμε το δυο στα δυο και είμαστε ευχαριστημένοι».

Σχόλιο για τις στενές νίκες: «Σέβομαι όλες τις ομάδες. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τον οποιοδήποτε. Έχουν καλούς παίκτες και προπονητές, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις. Είναι σημαντικό που φτιάχνουμε φάσεις. Είχαμε 8-9 ευκαιρίες σε κάθε αγώνα. Η ποιότητα των παικτών μας με κάνει να πιστεύω πως θα λυθεί αυτό και θα έρθουν τα γκολ».

Αναφορά για τον στόχο της Ομόνοιας: «Μιλήσαμε με την ομάδα και τον προπονητή για το θέμα. Δε θα καθορίσω τον τελικό στόχο. Πρέπει να παίζουμε κάθε αγώνα σαν τελικό. Στο τέλος θα δούμε αλλά τώρα το σημαντικό είναι να δουλεύουμε μαζί και να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα».

Εάν μπορεί η Ομόνοια για κατάκτηση τίτλου: «Όλες οι μεγάλες ομάδες θέλουν να κερδίσουν τίτλους. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δεν θέλω να βάλω αυτή την πίεση στην ομάδα. Ξέρουμε το επίπεδο των παικτών που έχουμε, αλλά οι άλλες ομάδες έχουν τρία και τέσσερα χρόνια χτίσιμο. Θα προσπαθούμε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE