ΑΤΑΚΕΣ Κύπριου επιθετικού για Μέσι και… 700+ ενέσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΑΤΑΚΕΣ Κύπριου επιθετικού για Μέσι και… 700+ ενέσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Κύπριος επιθετικός του Άρη, Θεοδόσης Κύπρου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Δευτέρας ανάρτησε το εξής:

«Σαν σήμερα πριν από 18 χρόνια έκανε την εμφάνιση του ο Μέσι στην Barcelona! Τα υπόλοιπα γνωστά στο παγκόσμιο. Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσει κάνεις, είναι το πάθος, η επιμονή και οι 700+ ενέσεις που αναγκάστηκε να κανει στα μικροσκοπικά γόνατά του, για να έχει δικαίωμα στο όνειρο.Τα υπόλοιπα ιστορία..!!!».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE