Η πρώτη επίσημη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από Ανόρθωση μετά την ήττα από την ΑΕΛ

Η πρώτη επίσημη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από Ανόρθωση μετά την ήττα από την ΑΕΛ

Λίγο μετά το πέρας του αγώνα με την ΑΕΛ, όπου η Ανόρθωση έχασε με 0-1 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας στη Cytavision ανέφερε:

«Αυτές οι ήττες σε πικραίνουν περισσότερο. Με την τύχη μας πρέπει να τα έχουμε. Ελέγχαμε τον αγώνα, στο πρώτο μέρος χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Για πολλοστή φορά πληρώσαμε ακριβά ένα από τα λάθη που κάναμε. Στην συνέχεια τα παιδιά πάλεψαν. Προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεν πήραμε ούτε ένα βαθμό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε μπροστά και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που βρίσκουμε. Θα σκύψουμε τα κεφάλια για να δουλέψουμε. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει αρετές. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα. Δεν σκεφτόμαστε έτσι. Θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, ευχαριστούμε τον κόσμο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.