Η πρώτη επίσημη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από Ανόρθωση μετά την ήττα από την ΑΕΛ

Η πρώτη επίσημη ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ από Ανόρθωση μετά την ήττα από την ΑΕΛ

Λίγο μετά το πέρας του αγώνα με την ΑΕΛ, όπου η Ανόρθωση έχασε με 0-1 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Σάββας Πηλακούτας, μιλώντας στη Cytavision ανέφερε:

«Αυτές οι ήττες σε πικραίνουν περισσότερο. Με την τύχη μας πρέπει να τα έχουμε. Ελέγχαμε τον αγώνα, στο πρώτο μέρος χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Για πολλοστή φορά πληρώσαμε ακριβά ένα από τα λάθη που κάναμε. Στην συνέχεια τα παιδιά πάλεψαν. Προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Δυστυχώς δεν πήραμε ούτε ένα βαθμό. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε μπροστά και να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που βρίσκουμε. Θα σκύψουμε τα κεφάλια για να δουλέψουμε. Η ομάδα έχει ποιότητα, έχει αρετές. Δεν θα τα βάψουμε μαύρα. Δεν σκεφτόμαστε έτσι. Θα παλέψουμε για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, ευχαριστούμε τον κόσμο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE