ΤΡΟΧΑΙΟ MALL: Κυκλοφοριακό κομφούζιο – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής  

ΤΡΟΧΑΙΟ MALL: Κυκλοφοριακό κομφούζιο – Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής  

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17/09 όπου ‘παρέλυσε’ την κίνηση από την πρωτεύουσα.

Μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε πλησίον του Μall of Cyprus.

Λόγω  του ατυχήματος ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, πριν από τον κυκλικό κόμβο, παρά το Μall of Cyprus στη Λευκωσία, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση.

Τα οχήματα διοχετεύονται προς τον αυτοκινητόδρομο, από την έξοδο προς Mall, μέσω Λατσιών και της οδού Καλαμών.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας τα οχήματα των οδηγών σχηματίζουν ουρές λόγω της ώρας αιχμής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

ΥΠΟΙΚ: Έρχονται νέα εκατομμύρια από την ΕΕ – Ποια έργα ολοκληρώνονται σύντομα

Το Κυπριακό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) εισέρχεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του, με το σύνολο των έργων να αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως τον Αύγουστο του 2026, σύμφωνα με δελτίο τύπου της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης του Υπουργείου Οικονομικών.