ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Δεν θα προσφέρεται ασφάλεια στα παιδιά κατά την απεργία

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Δεν θα προσφέρεται ασφάλεια στα παιδιά κατά την απεργία

Το Υπουργείο Παιδείας δεν θα μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και προστασία των παιδιών κατά τη διάρκεια της απεργίας των εκπαιδευτικών που αρχίζει την Τρίτη (18/9).

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ενόψει της απεργίας των εκπαιδευτικών την Τρίτη (18/9) και την Τετάρτη (19/9), αναφέρει ότι ενημερώνει τους γονείς ότι, ενόψει της απεργίας των εκπαιδευτικών, δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει, κατά τη διάρκεια της απεργίας, ασφάλεια και προστασία εντός των σχολικών χώρων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.