Η ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους για την έξοδο στις αγορές

Η ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους για την έξοδο στις αγορές

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Το Γραφείο ανακοινώνει ότι έχει ορίσει τις τράπεζες Barclays, J.P. Morgan, Morgan (θετική) για πιθανή έκδοση ομολόγου στο μέλλον.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Δημοκρατία με βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας Ba2 (σταθερή)/ BBB- (σταθερή)/ BB+ (θετική)/ BB (θετική) (Moody’s/S&P/Fitch/DBRS) έχει ορίσει τις τράπεζες Barclays, J.P. Morgan, Morgan Stanley και Societe Generale, ως ανάδοχους για πιθανή έκδοση στο εγγύς μέλλον, Ευρωπαϊκού Μεσοπρόθεσμου Ομολόγου (ΕΜΤΝ) 10-ετούς διάρκειας σε ευρώ (Reg S benchmark, με Ρήτρες Συλλογικής Δράσης) ανάλογα με τις συνθήκες στην αγορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE