Η ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους για την έξοδο στις αγορές

Η ανακοίνωση του Γραφείου Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους για την έξοδο στις αγορές

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών.

Το Γραφείο ανακοινώνει ότι έχει ορίσει τις τράπεζες Barclays, J.P. Morgan, Morgan (θετική) για πιθανή έκδοση ομολόγου στο μέλλον.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Η Κυπριακή Δημοκρατία με βαθμό πιστοληπτικής ικανότητας Ba2 (σταθερή)/ BBB- (σταθερή)/ BB+ (θετική)/ BB (θετική) (Moody’s/S&P/Fitch/DBRS) έχει ορίσει τις τράπεζες Barclays, J.P. Morgan, Morgan Stanley και Societe Generale, ως ανάδοχους για πιθανή έκδοση στο εγγύς μέλλον, Ευρωπαϊκού Μεσοπρόθεσμου Ομολόγου (ΕΜΤΝ) 10-ετούς διάρκειας σε ευρώ (Reg S benchmark, με Ρήτρες Συλλογικής Δράσης) ανάλογα με τις συνθήκες στην αγορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.