ΚΥΠΡΟΣ: «Εξαφάνισε» το εν κινήσει όχημά του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Εξαφάνισε» το εν κινήσει όχημά του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Καμουφλάζ» από κλαδέματα, έφτιαξε ένας οδηγός για το αυτοκίνητό του.

Η ποσότητα των κλαδεμάτων που… υπερφόρτωσε το όχημα ο εν λόγω οδηγός, προκάλεσε εντύπωση σε άλλους οδηγούς, οι οποίοι τον φωτογράφισαν και τον ανάρτησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το όχημα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία είναι τόσο φορτωμένο που δεν μπορούμε καν να το διακρίνουμε.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι, πέραν του αστείου θεάματος που πρόσφερε ο οδηγός στους κυπριακούς δρόμου, η απόφαση του αυτή θέτει σε κίνδυνο τόσο την δική του ασφάλεια αλλά και τον άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Δείτε πιο κάτω την φωτογραφία:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE