ΑΟΖ: Ο κύβος ερρίφθη για «Αφροδίτη» - Πέφτουν υπογραφές για τον αγωγό

ΑΟΖ: Ο κύβος ερρίφθη για «Αφροδίτη» - Πέφτουν υπογραφές για τον αγωγό

Πέφτουν οι υπογραφές που θα επικυρώσουν τη διακρατική συμφωνία Καΐρου-Λευκωσίας για τον αγωγό που θα συνδέσει το κοίτασμα «Αφροδίτη» με την Αίγυπτο.

Την Τρίτη (18/9) φτάνει στην Κύπρο ο Αιγύπτιος υπουργός Πετρελαίου, Τάρεκ Ελ Μόλα και την Τετάρτη (19/9) αναμένεται να γίνει η σεμνή τελετή.

Η συμφωνία θα συνδέσει το «Αφροδίτη» με το τερματικό υγροποίησης της Αιγύπτου και θα συμπληρώσει το πακέτο συμφωνιών που απαιτούνται..

Της συμφωνίας θα ακολουθήσουν άλλες συμφωνίες μεταξύ της κοινοπραξίας Noble-Shell-Delek και της Κύπρου αλλά και της Αιγύπτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE