ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στον Γ. Εισαγγελέα η διυπουργική – Σκέψεις για «τιμωρίες» των εκπαιδευτικών

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Στον Γ. Εισαγγελέα η διυπουργική – Σκέψεις για «τιμωρίες» των εκπαιδευτικών

Στη Νομική Υπηρεσία αποτείνεται η διυπουργική επιτροπή για την κρίση στην Παιδεία.

Ενόψει των απεργιών που εξήγγειλαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις για την Τρίτη (18/9) και την Τετάρτη (19/9) η κυβέρνηση ψάχνει λύσεις στον Γενικό Εισαγγελέα.

Σε συνάντηση που θα γίνει τη Δευτέρα (17/9) θα συζητηθούν όλα τα μέτρα που θα τιμωρούν τους εκπαιδευτικούς που θα απεργήσουν.

Αυτά ίσως αφορούν είτε σε αποκοπές μισθών είτε και σε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος εκπαιδευτικών οι οποίοι θα αρνούνται να εκτελέσουν εξωδιδακτικά καθήκοντα.

ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, πάντως, πραγματοποιούν το απόγευμα της Δευτέρας συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν την κοινωνία για τις αιτίες των κινητοποιήσεών τους.

Όπως έχει μεταδοθεί, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις εξετάζουν επίσης νομικά μέτρα εναντίον της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE