Δηλώσεις Πετεβίνου για το παιχνίδι ΑΛΛΑ και για το συμβάν στο τέλος του αγώνα

Δηλώσεις Πετεβίνου για το παιχνίδι ΑΛΛΑ και για το συμβάν στο τέλος του αγώνα

Δηλώσεις έκανε μετά και το τέλος του παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ απέναντι στον Ερμή ο εκπρόσωπος τύπου των ‘γαλαζοκιτρίνων’. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μεταξύ άλλων δήλωσε πως αυτό που κρατά ο ΑΠΟΕΛ είναι η τρεις πόντοι καθώς σχολίασε και το περιστατικό στο τέλος του αγώνα.

Δείτε τις δηλώσεις του:

«Σήμερα κρατούμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε δυο ημίχρονα και το δεύτερο ήταν απογοητευτικό. Δεν είχαμε φρέσκο μυαλό, ταχύτητα και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είναι ευτύχημα που φύγαμε με τους τρεις βαθμούς. Όσα έγιναν στο τέλος με τη φάση με το Βούρο επίσης ήταν λάθος. Είναι αχαρακτήριστα. Σαν διοίκηση θα το κοιτάξουμε. Αγωνιστικά μόνο τους τρεις βαθμούς μπορούμε να κρατήσουμε. Σε τρεις μέρες θα έρθουμε και πάλι εδώ. Σήμερα είχαμε 500 οπαδούς. Το 1/3 από όσους παίρνουμε συνήθως εδώ. Μας απογοητεύει αυτό. Είπαμε θα δώσουμε χρόνο γι’ αυτό, αλλά αν η εικόνα παραμείνει έτσι θα είναι πολύ απογοητευτικό. Τώρα θα δούμε το αγωνιστικό γιατί έχουμε πάρα πολλά να διορθώσουμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE