Και τώρα το πρώτο ντέρμπι! Η «Κυρία» απέναντι στους «Λέοντες» – Τι επιδιώκουν και το… ΑΡΝΗΤΙΚΟ

Και τώρα το πρώτο ντέρμπι! Η «Κυρία» απέναντι στους «Λέοντες» – Τι επιδιώκουν και το… ΑΡΝΗΤΙΚΟ

Το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας πλησιάζει…

Βράδυ Δευτέρας και ώρα 19:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ανόρθωση θα υποδεχθεί την ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας για τη σεζόν 2018-2019.

Η Λεμεσιανή ομάδα μετράει το δύο στα δύο.  Απόλυτο βαθμών για τους «Λέοντες» που επιδιώκουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα παιχνίδια.  Εάν αποδράσει η ΑΕΛ από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το τρίποντο, τότε θα αφήσει για τα καλά πίσω της την Ανόρθωση, μιας και θα αυξήσει τη διαφορά από αυτή στους πέντε βαθμούς.

Από τη δική της πλευρά, η Ανόρθωση μη θέλοντας να μπει σε «φουρτούνα», με ένα νέο στραβοπάτημα, χαμένους βαθμούς από την ΑΕΛ, μετά το εκτός έδρας «Χ» με την Πάφο FC, ευελπιστεί ότι θα καταφέρει μέσα στην έδρα της να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας και καλή εμφάνιση κιόλας.

Αν και είναι το πρώτο ντέρμπι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, βράδυ Δευτέρας, καθημερινή, καθώς και η γνωστή θέση των οργανωμένων των δυο ομάδων για αποχή από τα γήπεδα ελέω Κάρτας Φιλάθλου, δεν αναμένεται να είναι και τόσες πολλές χιλιάδες στις κερκίδες του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σίγουρα, οι φίλοι της Ανόρθωσης θα είναι περισσότεροι, αλλά βόρειο και νότιο πέταλο θα έχουν μία ασυνήθιστη εικόνα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και σε ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης:

Στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΛ ο Λαβόρδε! ΠΡΩΤΗ φορά μετά την επιστροφή του

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ πρόβλημα την υστάτη για βασικό παίκτη του Κέρκεζ – Τι έγινε με Τζούνιορ και η αποστολή του ντέρμπι

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE