ΑΔΙΚΙΑ για Μόντες!

ΑΔΙΚΙΑ για Μόντες!

Η επιλογή του Χουάν Κάρλος Ολίβα να χρησιμοποιεί τον Κρις Μόντες στο δεξί φτερό της Ομόνοιας φαίνεται να αδικεί τον βραχύσωμο μέσο.

Ο νεαρός μέσος απέδειξε στα φιλικά ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλά ως επιτελικός μέσος όμως στα πρώτα δύο ματς με Αλκή και ΕΝΠ χρησιμοποιήθηκε σε ρόλο ακραίου μέσου καθώς ο Ολίβα επέλεξε σχηματισμό 4-4-2.

Πάντως στο ματς με την ΕΝΠ από το 60′ και μετά όταν αποχώρησε ο Ραμίρες και ο Μόντες μετακινήθηκε σε ρόλο δεκαριού έδειξε να κινείται πιο άνετα και έγινε πιο επικίνδυνος.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.