Φρίκη: Εμπιστεύτηκαν το 11χρονο κοριτσάκι τους σε φίλο κι εκείνος το βίαζε

Φρίκη: Εμπιστεύτηκαν το 11χρονο κοριτσάκι τους σε φίλο κι εκείνος το βίαζε

Με τοιν πλέον φρικτό τρόπο εκμεταλλεύτηκε ένας 49χρονος την εμπιστοσύνη που έδειχνε προς το πρόσωπο του φιλικό του ζευγάρι, το οποίο συχνά εμπιστευόταν στα χέρια του το κοριτσάκι τους για να πάνε μία βόλτα παρέα με τον σκύλο του είτε στην θάλασσα.

Πρόκειται για μία ακόμα υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η παίρνει το δρόμο για τη Δικαιοσύνη.

Ο 49χρονος κατηγορούμενος, πατέρας μικρών παιδιών, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση το μόλις 11,5 ετών κοριτσάκι των φίλων του. Τα όσα περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα είναι ανατριχιαστικά.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ξεγελάσει τους πάντες με το προσωπείο του στοργικού ανθρώπου, όμως τα κίνητρα του και η αγάπη που έδειχνε στο κοριτσάκι μόνο άδολη δεν ήταν, όπως του αποδίδεται.

Από Cretalive.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός 17χρονος μαθητής: Φέρεται να εισέπνευσε γκάζι από δοχείο - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Νεκρός 17χρονος μαθητής: Φέρεται να εισέπνευσε γκάζι από δοχείο - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Μαθητής, ηλικίας 17 χρονών, στην Πάφο, παραλήφθηκε αναίσθητος το απόγευμα της Κυριακής από αυλή σχολείου στην Πάφο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE