Η πρώτη αντίδραση του Μαλέκκου μετά το «διαζύγιο»

Η πρώτη αντίδραση του Μαλέκκου μετά το «διαζύγιο»

Το να απολύεις έναν προπονητή μετά από μία ήττα στην… ΠΡΩΤΗ αγωνιστική του πρωταθλήματος, είναι κυρίως φαινόμενο κυπριακό αλλά και ελλαδικό, χωρίς φυσικά να λέμε πως δεν έχει συμβεί και σε άλλες χώρες.

Όχι όμως με την ίδια συχνότητα…

Αν μη τι άλλο, όταν προσλαμβάνεις έναν προπονητή, οφείλεις να του δίνεις τουλάχιστον την ευκαιρία να δείξει το όποιο έργο του σε (έστω κάποια) επίσημα παιχνίδια και μετά να το κρίνεις με πιο ασφαλή κριτήρια.

Ο Κώστας Μαλέκκος πάντως, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν στον Τύπο, εμφανιζόταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και ενοχλημένος από αυτή την εξέλιξη και όχι άδικα, όμως σέβεται την απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Πάντως, όσα βήματα προόδου κι αν κάνουμε ως Κυπριακό ποδόσφαιρο, κάποια πράγματα στη νοοτροπία μας παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο και ένα από αυτά είναι σίγουρα η… «προπονητοφαγία».

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE