Ρουβάς - Ζυγούλη: Βαπτίζουν τον μικρό Απόλλωνα - Επίσπευσαν τη βάπτιση

Ρουβάς - Ζυγούλη: Βαπτίζουν τον μικρό Απόλλωνα - Επίσπευσαν τη βάπτιση

Το τέταρτο παιδί τους και δεύτερο γιο τους θα βαφτίσουν σήμερα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, o βενιαμίν της οικογένειας θα βαπτιστεί το απόγευμα της Κυριακής, εκεί που παντρεύτηκαν οι γονείς του, δηλαδή στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει δεξίωση για τους λιγοστούς προσκεκλημένους.

Νονοί του Απόλλωνα θα είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του Μελίσσα.

Ο μικρός Απόλλωνας είναι ήδη δυόμισι ετών και προφανώς η βάπτισή του δεν χωρούσε άλλη αναβολή. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να την επισπεύσει αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Σάκη Ρουβά ενδεχομένως να μην τους επέτρεπαν να κάνουν το μυστήριο τον Οκτώβριο, όπως σκέφτονταν αρχικά.

Αμέσως μετά τη βάπτιση θα ακολουθήσει δεξίωση στην έπαυλη , με καλεσμένους λίγους συγγενείς και στενούς φίλους του Σάκη και της Κάτιας αλλά και των νονών.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE