Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.
‘Για την βαριά ήττα: «Τα πρώτα δυο γκολ ήταν καθοριστικά και διαμόρφωσαν το υπόλοιπο του αγώνα. Κρατάμε τα λάθη μας. Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει απογοήτευση από το σκορ. Γνωρίζουμε τη δύναμη της ομάδας μας. Θεωρώ ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες».
Αν επηρέασε την ομάδα αυτά που προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες για τους δανεικούς και τον Ζάντερ: «Οι παίκτες δεν ασχολούνται με αυτά τα πράγματα. Με αυτά ασχολούνται οι δημοσιογράφοι και τα γραφεία Τύπου των ομάδων’.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις