Ρέμος – Μπόσνιακ: Παντρεύτηκαν με την κόρη τους παρανυφάκι

Ρέμος – Μπόσνιακ: Παντρεύτηκαν με την κόρη τους παρανυφάκι

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν.

Μετά από χρόνια σχέσης και την απόκτηση της κόρης τους, Ελένης το ζευγάρι αποφάσισε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η τελετή έγινε στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με  350 καλεσμένους του ζευγαριού και με κουμπάρους τον Κώστα Πηλαδάκη, την κολλητή φίλη της νύφης, Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον ιδιοκτήτη του Nammos Γιάννη Παπαλέκα.

Το ζευγάρι στο πλευρό του έχει την κόρη του, τη μικρή Ελένη η οποία είναι παρανυφάκι. Οι εκπλήξεις που ετοιμάζει το ζευγάρι αναμένονται να είναι πολλές με κορυφαία την παρουσία του Eros Ramazzotti και της οικογένειάς του ανάμεσα στους καλεσμένους. Ο τραγουδιστής θα ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες στη δεξίωση που θα ακολουθήσει. Μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και κορυφαίοι επιχειρηματίες.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Λάκης Γαβαλάς που πόσταρε βίντεο στο instagram.

https://rumble.com/v6emfb-10759943.html

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE