Θρίλερ με τη γυναίκα που βίασαν στην Ελλάδα -Δίνει μάχη για τη ζωή της

Θρίλερ με τη γυναίκα που βίασαν στην Ελλάδα -Δίνει μάχη για τη ζωή της

Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στο θρίλερ με τη γυναίκα που βιάστηκε στο Ζεφύρι και εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Η νεαρή αλλοδαπή εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ, η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις στη συνέχεια έπεσε θύμα βιασμού, από άγνωστους δράστες.

Η γυναίκα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι τη μετέφεραν στο Ζεφύρι από άλλο σημείο και την εγκατέλειψαν εκεί.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη.

Το χρονικό

Πριν από τέσσερις ημέρες, περαστικοί από κεντρικό δρόμο στο Ζεφύρι είδαν μία γυναίκα αναίσθητη και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη.

Αμέσως κάλεσαν τις Αρχές καθώς η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν. Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο. Το ασθενοφόρο μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου η εξέταση του ιατροδικαστή αποκάλυψε τον εφιάλτη της κοπέλας.

Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το καλώδιο ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία κρίση, φυσικά και θα γίνει»

«Φυσικά θα γίνει το καλώδιο και φυσικά προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε. Η επιθυμία της Κυπριακής Δημοκρατίας και η επιθυμία της ελληνικής κυβέρνησης - και μεταφέρω εδώ και από τη συζήτηση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό - είναι φυσικά να γίνει αυτή η ηλεκτρική διασύνδεση», δηλώνει ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα huffingtonpost.gr.