Κοντίδης: «Να γράψω ιστορία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοντίδης: «Να γράψω ιστορία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια 13η και μια 41η θέση ολοκλήρωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Enoshima ο Παύλος Κοντίδης. Έμεινε 17ος και δεν θα είναι στην κούρσα μεταλλίων της Κυριακής (16/9). Εκτός δεκάδας έμειναν και άλλοι σπουδαίοι αθλητές, όπως ο Nick Thompson, Βρετανός δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής – προκάτοχος του Κοντίδη στον παγκόσμιο θρόνο – και ο Αυστραλός Χρυσός Ολυμπιονίκης Tom Burton.

Στο μεταξύ, ο Κοντίδης παραχώρησε συνέντευξη, βρισκόμενος στην Ιαπωνία. Μίλησε για την προοπτική των Ολυμπιακών Αγώνων. «Είμαστε στην Enoshima στην Ιαπωνία για να πάρουμε μια γεύση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο 2020. Σίγουρα θα μπορούσα εδώ να ξαναγράψω ιστορία, όμως δεν έχω αυτό το πράγμα στο μυαλό μου, αυτό που θέλω είναι τα δύο επόμενα χρόνια να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να προετοιμαστώ όσο πιο καλά μπορώ και να έρθω εδώ πανέτοιμος να διεκδικήσω αυτό που δικαιούμαι».

Ήταν ο τελευταίος αγώνας του Κοντίδη για το 2018.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE