ΠΑΦΟΣ: ‘Στοίβαξε’ τους υπάλληλους στο φορτηγό να τους μεταφέρει – Κίνδυνος για τη ζωή τους -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: ‘Στοίβαξε’ τους υπάλληλους στο φορτηγό να τους μεταφέρει – Κίνδυνος για τη ζωή τους -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε μια άκρως παράνομη και επικίνδυνη ενέργεια προχώρησε Κύπριος πολίτης.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται σε φωτογραφία που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας παραγωγός μπανανών στην επαρχία Πάφου, μετέβη στο χωράφι του για να μαζέψει τις μπανάνες και μαζί του μετέφερε και δυο υπαλλήλους του.

Αντί όμως να καθίσουν μπροστά, κάθισαν πίσω στην «κάσσια» μαζί με τις μπανάνες, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο σωρός από μπανάνες φτάνει μέχρι το σκέπαστρο όπου ο κίνδυνος κατάρρευσης τους είναι φανερός.

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.