Στο πλευρό του Χάρη ο Παμπορίδης: «Θλίβομαι με την μικροψυχία πολλών» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στο πλευρό του Χάρη ο Παμπορίδης: «Θλίβομαι με την μικροψυχία πολλών» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, επέλεξε να σχολιάσει την αναβάθμιση της οικονομίας της Κύπρου στην επενδυτική βαθμίδα ο τέως υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης.

Συγκεκριμένα, ο Παμπορίδης, επέκρινε όλους όσοι κατακρίνουν τον υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη καθώς όπως ο ίδιος αναφέρει, «ήταν τουλάχιστον ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας και ΄πατέρας΄ αυτής της νίκης».

«Αν μη τι άλλο αξίζει απαίνου», συνεχίζει ο Γιώργος Παμπορίδης, ενώ τονίζει πως θλίβεται με την «μικροψυχία πολλών».

Υπενθυμίζουμε πως σε επενδυτική κατηγορία, ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια στην κατηγορία «σκουπίδια», αναβάθμισε την κυπριακή οικονομία ο οίκος αξιολόγησης S&P Global Ratings, θέτοντας σε σταθερό ορίζοντα τις προοπτικές της οικονομίας.

Ο αμερικανικός οίκος αναβάθμισε αργά το βράδυ της Παρασκευής 14/09 τη μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη αξιολόγηση της Κύπρου σε ξένο και εγχώριο νόμισμα στο BBB-/A-3` από `BB+/B`.

Δείτε την ανάρτηση του τέως υπουργού:

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

LIVE: Φόβοι γενικευμένης σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Στα άκρα η σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κορυφώνεται η παγκόσμια αγωνία, για την απάντηση της Τεχεράνης, στην επιχειρηση «Rising Lion»,  τα χτυπήματα του Ισραήλ κατά στρατιωτικών στόχων και πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν τα ξημερώματα της Παρασκευής (13/6). Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline. 

BEST OF TOTHEMAONLINE