Υπόθεση «Σάντυ»: Μηνύματα μέσω Google Translate και παραδοχή για «στημένες» καταγγελίες
Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι έρευνες για την υπόθεση της «Σάντυ», με τις τελευταίες αποκαλύψεις να κλονίζουν την αξιοπιστία των καταγγελιών.

Είναι από τις ιστορίες που φτιάχνει μόνο το ποδόσφαιρο. Η Φρανκφούρτη είχε μόλις ισοφαρίσει με τον Γάλλο σέντερ-φορ της Σεμπαστιάν Αλέρ (68’, 1-1) και έδειχνε ικανή να πάρει βαθμό ή βαθμούς μέσα στην Βεστφαλία.
Ο Λουσιέν Φαβρ προφύλαξε παίκτες ενόψει της πρεμιέρας του Champions League με την Μπριζ και παρότι η ομάδα του προηγήθηκε με τον Ντιαλό (36’, 1-0) δεν έπαιζε καλά.
Οι αλλαγές του όμως (Βιτσέλ, Σάντσο, Αλκάθερ) είχαν καθοριστική συμβολή για να γυρίσει το παιχνίδι, με τον Πάκο Αλκάθερ με ένα φοβερό διαγώνιο βολέ εκτός περιοχής (88’, 3-1) να πετυχαίνει κι αυτός το πρώτο του γκολ στην Bundesliga για το τελικό 3-1, που φέρνει προσωρινά τους Βεστφαλούς στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα παιχνίδι περισσότερο.
Πηγή: www.sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




