Στην Ισπανία ο Συλλούρης για επίσημη επίσκεψη

Στην Ισπανία ο Συλλούρης για επίσημη επίσκεψη

Ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, και ο Πρέσβης της Ισπανίας στην Κύπρο, Angel Lossada, εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους για περαιτέρω σύσφιξη των κοινοβουλευτικών σχέσεων των δύο χωρών, ενόψει και επίσημης επίσκεψης του κ. Συλλούρη στην Ισπανία προσεχώς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, ο κ. Συλλούρης δέχθηκε σήμερα σε αποχαιρετιστήρια συνάντηση τον Πρέσβη Lossada, με την ευκαιρία της αναχώρησής τoυ από την Κύπρο.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκε κυρίως η προσεχής επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Βουλής στην Ισπανία, ενώ επαναβεβαιώθηκαν οι άριστοι δεσμοί φιλίας που συνδέουν τις δύο χώρες.

Αντηλλάγησαν επίσης απόψεις για το μέλλον της Ευρώπης και την πορεία της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης καθώς και για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τόσο τα κράτη μέλη όσο και η Ένωση στο επίπεδο της πολιτικής και κοινωνικής συνοχής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE