ΚΥΠΡΟΣ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας – Οι μέρες και ώρες

ΚΥΠΡΟΣ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας – Οι μέρες και ώρες

Εργασίες από την ΑΗΚ στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι:

(α)     Από τη Δευτέρα, 17/9/2018 και ώρα 08:30 μέχρι την Παρασκευή, 21/9/2018 και ώρα 16:00 το απόγευμα, και

(β)     Από  τη Δευτέρα, 24/9/2018 και ώρα 08:30 μέχρι την Παρασκευή, 28/9/2018 και ώρα  16:00 το απόγευμα,

στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά την αερογέφυρα Μονής, θα διεξάγονται εργασίες από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσει η  αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λευκωσία, σε μήκος 500μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

«Δεν ήξερα για τη λιμουζίνα» - Αιχμές Προέδρου Χριστοδουλίδη για εσκεμμένη διαρροή από τη Βουλή

Σήκωσε το γάντι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε για την αγορά νέας θωρακισμένης λιμουζίνας, δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν γνώριζε οτιδήποτε για την πρόθεση αγοράς του οχήματος και αφήνοντας την ίδια ώρα σαφείς αιχμές για τους λόγους που το θέμα διέρρευσε στη δημοσιότητα.