ΚΥΠΡΟΣ: Μπορούσε να σκοτωθεί μόνος του – Η «πατέντα» του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μπορούσε να σκοτωθεί μόνος του – Η «πατέντα» του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφία με οδηγό ο οποίος αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό του, αλλά και τους γύρω του, κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Κύπρο.

Ο λόγος για Κύπριο πολίτη ο οποίος οδηγούσε το δίκυκλο του σε δρόμο στο νησί.

Πολίτης ο οποίος όχι μόνο δεν έφερε προστατευτικό κράνος κατά την οδήγηση του δίκυκλου του, αλλά μαζί του τραβούσε και ένα καροτσάκι υπεραγοράς.

Ίσως να ήθελε να κουβαλήσει αντικείμενα και να μην είχε που να τα βάλει ή απλά να μεταφέρει το καροτσάκι στην οικία του, όμως δεν παύει να αποτελεί κίνδυνο για εκείνο αλλά και για τους γύρω του, καθώς είναι επιρρεπής σε ατύχημα.

Η πιο κάτω φωτογραφία αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου και προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Δείτε τη φωτογραφία:

M.M.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τρέχουν οι διεργασίες για την κυπριακή Προεδρία της ΕΕ – Ετοιμάζονται νέα σχέδια για το Στεγαστικό

ΠτΔ: Τρέχουν οι διεργασίες για την κυπριακή Προεδρία της ΕΕ – Ετοιμάζονται νέα σχέδια για το Στεγαστικό

Η ανάληψη της Προεδρίας είναι η μεγαλύτερη εθνική αποστολή, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως αποτελεί μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε ακόμη περισσότερο στην πράξη ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λόγο και ρόλο στην ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE