ΚΟΤΖΙΑΣ: «Κατάλληλη προετοιμασία για το Κυπριακό»

ΚΟΤΖΙΑΣ: «Κατάλληλη προετοιμασία για το Κυπριακό»

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία πριν την έναρξη νέου κύκλου συνομιλιών για το Κυπριακό.

Σε δήλωσή του, στο πλαίσιο υπογραφής συμφωνίας για την παραχώρηση τεμαχίου γης από το Μετόχι Κύκκου προς την Ελλάδα για την ανέγερση νέου κτιρίου πρεσβείας στη Λευκωσία, και αναφερόμενος στο Κυπριακό, υπέδειξε ότι νέος κύκλος συνομιλιών για επίλυση του ζητήματος θα πρέπει να αρχίσει εφόσον γίνει η κατάλληλη προετοιμασία ώστε αυτές να έχουν θετική κατάληξη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.