Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Στον Γενικό Εισαγγελέα η έκθεση Ιωάννου αν χρειαστεί»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Στον Γενικό Εισαγγελέα η έκθεση Ιωάννου αν χρειαστεί»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ζήτησε από τον Χρηματοοικονομικό Επίτροπο Παύλο Ιωάννου να συνεχίσει τη διερεύνηση του θέματος των συμψηφισμών καταθέσεων και δανείων, ετοιμάζοντας τελική έκθεση γεγονότων, την οποία εάν διαπιστώσει ότι συντρέχουν λόγοι, να αποστείλει και στον Γενικό Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Κλέλιας Βασιλείου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Ιωάννου, ο οποίος τον ενημέρωσε για τη μέχρι σήμερα πορεία της έρευνας του, υποβάλλοντας ενδιάμεση έκθεση.

Ο Επίτροπος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις μέχρι στιγμής διορθωτικές κινήσεις που έχουν γίνει και για το ότι συνεχίζει τη διερεύνηση του θέματος, αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλει για ζητήματα που ακόμα εκκρεμούν, καθώς επίσης και για εξεύρεση τρόπων ρύθμισης προβλημάτων που έχουν προκύψει, προστίθεται.

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τον Επίτροπο για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE