ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ζητά ονόματα «απεργοσπαστών» το Υπουργείο – Για να μην αποκόψει μισθούς

ΜΕΤΩΠΟ-ΠΑΙΔΕΙΑ: Ζητά ονόματα «απεργοσπαστών» το Υπουργείο – Για να μην αποκόψει μισθούς

Εγκύκλιο σε όλες τις σχολικές μονάδες αναμένεται να στείλει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Με ορίζοντα πια τις απεργίες της Τρίτης (18/9) και της Τετάρτης (19/9) και μετά την απόφαση των οργανωμένων γονέων να μην στείλουν τα παιδιά τους το σχολείο το Υπουργείο προσανατολίζεται στο να διαχωρίσει τον εκπαιδευτικό κόσμο.

Όπως μετέδωσε η Άννα Μαρία Ευτυχίου στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» (ΣΙΓΜΑ), το Υπουργείο θα ζητήσει μέσω τις εγκυκλίου ονόματα εκπαιδευτικών που δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στην απεργία.

Τούτο για να μην αποκόψουν από τον μισθό εκείνων των εκπαιδευτικών που δεν θα συμμεριστούν τις αποφάσεις της ΠΟΕΔ, της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE