ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έσβησε» ο Θεοχάρης Θεοχάρη- Βαρύ πένθος στην κοινότητα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Έσβησε» ο  Θεοχάρης Θεοχάρη- Βαρύ πένθος στην κοινότητα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/9 ο κοινοτάρχης του συνοικισμού «Μακαριος Γ’»  στη Λάρνακα, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

 

Ο άτυχος 69χρονος που διετέλεσε για πολλά χρόνια κοινοτάρχης στον πιο πάνω συνοικισμό στις Καμάρες και διακρινόταν για την εργατικότητα και την ευγένεια του, έχασε τη μάχη για ζωή, με φίλους και συνδημότες να ετοιμάζονται να του πουν το τελευταίο αντίο το Σάββατο 15/9  στις 10:00 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στις Καμάρες.

Ο Θεοχάρης Θεοχάρη, ήταν ιδιαίτερο αγαπητός από απλούς πολίτες και τον πολιτικό κόσμο της Κύπρου ενώ στο παρελθόν ήταν και ιδιοκτήτης του ραδιοσταθμού «Καμάρες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE