ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Ζήτησαν βοήθεια από Τουρκία και Γεωργία για τους υπόπτους οι κατοχικές αρχές

ΦΟΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΗ: Ζήτησαν βοήθεια από Τουρκία και Γεωργία για τους υπόπτους οι κατοχικές αρχές

Ανανεώθηκε για ακόμα έξι ημέρες η κράτηση των τεσσάρων ατόμων που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα και είναι ύποπτοι για εμπλοκή στη δολοφονία του Ερνέστο Λεωνίδη, στην Λεμεσό τον Φεβρουάριο του 2018.

Κατά τη σύλληψη τους, όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Ακανθού στις 24 Αυγούστου, στην κατοχή των υπόπτων εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά ενώ εξακριβώθηκε μετά από έρευνες ότι τα έγγραφα (ταυτότητες και διαβατήρια) που έφεραν ήταν πλαστά.

Η «αστυνομία» σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης έχει ζητήσει την βοήθεια των αρχών της Τουρκίας και Γεωργίας για να εξακριβωθεί η πραγματική ταυτότητα των υπόπτων.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE