Όσοι πήραν προεδρική χάρη μετά τις εκλογές – Φονιάδες, βιαστές, παιδεραστές, έμποροι ναρκωτικών και ο Ορφανίδης

Όσοι πήραν προεδρική χάρη μετά τις εκλογές – Φονιάδες, βιαστές, παιδεραστές, έμποροι ναρκωτικών και ο Ορφανίδης

Φονιάδες, βιαστές, παιδεραστές και έμποροι ναρκωτικών βρίσκονται στη μακρά λίστα όσων πήραν προεδρική χάρη την 1η Μαρτίου 2018.

Με την εκλογή του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε χάρη σε κατάδικους με διάφορα αδικήματα, καθώς επίσης και σε όλους τους VIP κατάδικους, πρώην αξιωματούχους του σκανδάλου ΣΑΠΑ.

Χάρη πήρε και ο πρώην ιδιοκτήτης των υπεραγορών Ορφανίδη, Χρήστος Ορφανίδης, με αποτέλεσμα να μειωθεί η ποινή του κατά ¼.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παραχώρησε γενική προεδρική χάρη σε φονιάδες που καταδικάστηκαν για ανθρωποκτονία, βιαστές που κοίμιζαν τα ενήλικα θύματά τους, παιδεραστές και εμπόρους ναρκωτικών φτάνει να μην εκτίουν ποινή φυλάκισης διά βίου, να μην εμπλέκονται σε βιασμό ανήλικου προσώπου κάτω των 13 και να μην ασκήθηκε έφεση από τον Γενικό Εισαγγελέα για αύξηση των ποινών τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE